سازنده دستگاه تصفیه روغن سوخته و کارکرده موتور جهت بازیابی انواع روغن در ایران

سازنده دستگاه تصفیه روغن سوخته و کارکرده موتور جهت بازیابی انواع روغن در ایران

سازنده دستگاه تصفیه روغن سوخته و کارکرده موتور جهت بازیابی انواع روغن در ایران

سازنده دستگاه تصفیه روغن سوخته و کارکرده موتور جهت بازیابی انواع روغن در ایران

سازنده دستگاه تصفیه روغن سوخته و کارکرده موتور جهت بازیابی انواع روغن در ایران

۲۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

طرز پخت فینگر گوجه فرنگی,نحوه پخت فینگر گوجه فرنگی

روش پخت فینگر گوجه فرنگی

 

فینگر فودها به غذاهای لقمه ای و غذاهای انگشتی و سرپایی و … معروف هستند. طرز تهیه فینگر فود ها در منزل به راحتی امکان پذیر است. کافیست شما کمی صبر و حوصله و خلاقیت به خرج بدهید.

 

مواد لازم برای فینگر گوجه فرنگی :

گوجه فرنگی حلقه ای شده  3 عدد 
شیر ولرم  یک دوم پیمانه 
 پنیر فتا  100 گرم
 شوید ساطوری شده  50 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
پودر خمیر ترش یک دوم قاشق چایخوری
آرد الک شده به میزان لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه فینگر گوجه فرنگی :

شیر، یک سوم پیمانه روغن مایع، نمک، شکر و پودر خمیر ترش را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و با استفاده از چنگالی بزنید تا با هم مخلوط شود. بعد به تدریج آرد به آن افزوده و ورز دهید تا به صورت خمیر درآید.

 

خمیر آماده شده را به مدت 10 دقیقه ورز دهید.

با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع درون کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید. بعد روی آن را با حوله (یا دستمال آشپزخانه) بپوشانید و کنار بگذارید تا به مدت 50 دقیقه استراحت کند. سپس خمیر را دوباره ورز داده و به دو قسمت تقسیم کنید.

 

با استفاده از وردنه ای یک قسمت از خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به صورت گرد پهن کرده و به وسیله قلم مویی روی آن مقداری روغن مایع بمالید.

 

به گوجه فرنگی مقداری روغن زیتون زده و با فاصله روی خمیر بچینید. سپس روی هر حلقه گوجه فرنگی مقداری از مخلوط پنیر فتا و شوید (با هم مخلوط شده) بریزید.

 

با استفاده از وردنه ای قسمت دیگر خمیر را نیز به صورت گرد و به همان اندازه خمیر قبلی باز کرده و آن را روی گوجه فرنگی قرار داده، به صورتی که تمام قسمت های خمیر زیرین را بپوشانید.

 

به وسیله سر لیوانی (یا کاتر گرد) دور تا دور هر گوجه فرنگی را جدا کرده و دور تا دور خمیر را به وسیله دست مرطوب به هم چسبانده و خمیرها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید.

  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

 

پخت کباب عربی,طرز تهیه کباب عربی

طرز پخت کباب عربی با کوفته سیب زمینی

 

در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.

 

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم برای کباب عربی:

 گوشت گوساله چرخ کرده 500 گرم 
 روغن  2 قاشق سوپخوری
 پیاز ریز خرد شده 2 عدد 
فلفل سبز ریز خرد شده   7 الی 8 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
برگ جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه پودر شده یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم کوفته سیب زمینی:

 سیب زمینی 4 عدد 
آب  به مقدار لازم 
بلغور گندم پخته   4 پیمانه
پیاز رنده شده  1 عدد 
روغن زیتون 50 میلی لیتر
برگ جعفری ریز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی تند 1 قاشق سوپخوری
زیره پودر شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب عربی :

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

 

برای تهیه کوفته سیب زمینی:

سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.

  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

 

پخت میگو سوخاری,درست کردن میگو سوخاری

پخت میگو سوخاری

 

مواد لازم برای میگو سوخاری :

 میگو 1 کیلو
 آبلیمو  یک قاشق سوپخوری
 ماست  دو قاشق سوپخوری
 پیاز یک عدد 
آرد 2/3 لیوان
تخم مرغ یک عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه میگو سوخاری :

اول میگو را تمیز می کنیم پوست آن را کنده، می شوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. به علاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم. در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

 

سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

 

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگوها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد.

  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

 

نحوه پخت صفیحه,درست کردن صفیحه

پخت صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه

 

در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

 

مواد برای تهیه صفیحه :

 گوشت چرخ کرده  500 گرم
 پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد 
 گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) 1 عدد 
 فلفل چیلی کوچک (خرد شده)  1 عدد
جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
رب انار 1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری
پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان پیتا 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه صفیحه :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

 

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.

  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

 

درست کردن رول سوخاری مرغ و ژامبون, نحوه درست کردن رول سوخاری مرغ و ژامبون

طرز تهیه رول مرغ و ژامبون

 

مواد لازم برای رول سوخاری مرغ و ژامبون :

 فیله مرغ 3 عدد 
ژامبون   3 ورقه
 پنیر چدار  3 ورقه
 تخم مرغ (کمی زده شده)  یک عدد
پودر سوخاری 2 پیمانه
روغن برای سرخ کردن
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سیر (له شده) 2 حبه
پاپریکا به مقدار لازم

 

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون :

با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.

 

روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

  •  
  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

 

درست کردن سالاد آمریکایی,مواد لازم برای سالاد آمریکایی

درست کردن سالاد آمریکایی

 

مواد لازم برای سالاد آمریکایی :

سیب زمینی آبپز  4 عدد
 هویج آبپز  3 عدد
نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان
خیارشور خرد شده  1 لیوان
سس مایونز  نصف لیوان 
ماست نصف لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد آمریکایی :

سیب زمینی آبپز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل ظرفی بریزید هویج ها و خیارشورها را به همین ترتیب نگینی خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید نمک و فلفل و مایونز و ماست را جدا مخلوط کنید و به مواد سیب زمینی اضافه کنید و خوب قاطی کنید که همه مواد شامل سس باشند.

 

  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

 

درست کردن کاپ کیک پیتزا, طرز درست کردن کاپ کیک پیتزا

طرز تهیه فینگرفود کاپ کیک پیتزا

 

مواد لازم برای کاپ کیک پیتزا :

 آرد 1 و 1/4 پیمانه 
ماست خامه ای   1/2 پیمانه
آب  1/2 پیمانه 
بکینگ پودر  2 قاشق سوپخوری 
نمک 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع 1/2 پیمانه(2ق س زدم)
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1 فنجان
مواد گوشتی(مایع ماکارونی) و یا ژامبون 1 فنجان

 

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا :

ابتدا کپسول های کاغذی را داخل قالب مافین بگذارید و بعد فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه قرار بدهید. از آرد دو قاشق سوپخوری سر صاف بردارید و به جای آن دو قاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت اضافه کنید.

 

آردها و بکینگ پودر را مخلوط و یک بار الک کنید، تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنیدتا از لختگی در بیایند.

 

در ظرفی شکر، نمک، ماست و آب را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را روی مواد مایع الک کنید و هم بزنید. (تمام مراحل با همزن دستی و یا چنگال هم بخورد)

 

داخل کپسول کاغذی را تا نیمه از مواد پر کنید و روی مایع کاپ کیک را با ژامبون و یا مواد گوشتی بپوشانید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید، سپس روی پنیر را فلفل دلمه ای رنگی بگذارید، (مانند تصویر)

 

کاپ کیک پیتزا,طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

مراحل تهیه فینگرفود کاپ کیک پیتزا

 

سینی را داخل فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بگذارید تا روی کاپ ها طلایی شوند.

 

نکته برای پخت کاپ کیک پیتزایی:

 مواد را از نصف بیشتر نریزید تا از کاپ سر نرود، بعضی از کاپ های من در فر سر کرد.

 

 اگر از کپسول های کاغذی استفاده می کنید حتما داخل قالب مافین قرار بدهید ولی داخل لیوان کاغذی بدون قالب هم می شود درست کرد.

  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

درست کردن ژله لیلیوم, نحوه درست کردن ژله لیلیوم

طرز تهیه ژله لیلیوم

 

مواد لازم برای ژله لیلیوم :

 ژله موز  1 بسته
 ژله آلبالو 1 بسته 
 بستنی وانیلی 3 قاشق غذاخوری 
 رنگ غذا به مقدار لازم 

 

طرز تهیه ژله لیلیوم :

ژله موز را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم بعد بستنی و به آن اضافه می کنیم و می ریزیم داخل یک ظرف که قطر ژله مان نیم سانت باشد بعد که گرفت با کاتر برگ برش می زنیم.

 

ژله آلبالو را با یک لیوان آبجوش و یک لیوان آب سرد درست می کنیم و داخل یک قالب که گرد باشد و داخل آن تو رفتگی دارد ژله مان را می ریزیم. وقتی که گرفت برگ هایمان را طبق شکل داخل فرو رفتگی یکی درمیان زیر و رو می گذاریم.

  •  
  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

 

درست کردن لازانیای مرغ و اسفناج, نحوه درست کردن لازانیای مرغ و اسفناج

طرز تهیه لازانیای مرغ و اسفناج

 

لازانیا یکی از غذاهای لذیذی است که می توانید به سادگی سبزیجاتی مانند اسفناج را واردش کنید که علاوه بر بالا رفتن ارزش غذایی طعمی جدید نیز به لازانیا بدهد. از دیگر موارد برجسته که در این دستور پخت مورد استفاده قرار می گیرد قارچ و مرغ است.

 

از آنجایی که همیشه سعی ما بر این است تا غذاهایی کامل را به شما آموزش دهیم در این دستور پخت نیز می توانید تمام درشت مغذی ها را داشته باشید هرچند پروتئین برجسته تر است. علاوه بر کربوهیدرات، پروتئین و چربی فیبر موجود در اسفناج و قارچ نیز کمک می کند با خوردن این لازانیا خوش طعم تا مدت زیادی احساس سیری داشته باشید.

 

مواد لازم برای لازانیای مرغ و اسفناج :

 آب مرغ بدون نمک سه فنجان 
 ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان، پاک کرده 675 گرم 
 روغن زیتون دو و یک دوم قاشق غذاخوری 
 پیاز خرد شده یک و یک دوم فنجان 
سیر خرد شده سه قاشق غذاخوری
سیر یک و یک دوم قاشق چایخوری
آویشن خشک شده یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده یک دوم قاشق چایخوری
قارچ برش خورده 280 گرم
اسفناج تازه 170 گرم
اسپری پخت یا روغن مقداری
شیر 2 درصد چربی یک و یک دوم فنجان
 آرد همه منظوره یک و یک دوم فنجان
جوز هندی یک چهارم فنجان
پنیر پیتزای رنده شده 55 گرم ( حدود یک دوم فنجان )
لازانیا نجوشانده 12 ورق
پنیر موزارلا 140 گرم

 

طرز تهیه لازانیای مرغ و اسفناج :

آب مرغ را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کاملا بپزد بجوشد. مرغ را از ماهی تابه خارج کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. وقتی مرغ به اندازه کافی خنک شد که بتوانید به آن دست بزنید، با دو چنگال تکه تکه اش کنید.

 

یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن اضافه کنید، بچرخانید تا ماهی تابه را چرب کند. پیاز، سیر، یک دوم قاشق چایخوری نمک، آویشن، فلفل و قارچ را اضافه کنید، 8 دقیقه تفتشان دهید. اسفناج ها را آرام آرام اضافه کنید هر بار که مقداری اضافه کردید اجازه دهید کمی بپزد و سپس مقداری دیگر را اضافه کنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، مرغ را به آن اضافه کنید.

 

فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

 

دو ظرف پخت مربعی ( 8 اینچی ) را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. شیر، آرد و جوز هندی را ترکیب کنید، آنقدر بهم بزنیدشان تا نرم شوند. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. به آرامی میکس شیر را به میکس آب مرغ اضافه کنید، مرتب محتویات را بهم بزنید.

 

یک قاشق چایخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که ضخیم شود بپزید، مرتب بهم بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، پنیر پیتزا را رویش بریزید. یک دوم فنجان سس را کف هر کدام از ظرف هایی که چرب کردید بریزید، سپس روی هر کدام دو ورق لازانیا، یک و یک دوم فنجان میکس مرغ، سه چهارم فنجان سس، و یک چهارم فنجان ماتسرلا قرار دهید، مطمئن شوید ورق های لازانیا با سس پوشیده شده اند، یکبار دیگر لایه ها را با ورق لازانیا، میکس مرغ و سس بپوشانید. یکبار دیگر هم این کار را با مواد باقی مانده تکرار کنید.

 

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور پخت گفته شد برای 12 وعده می باشد. هر وعده شامل یک قسمت از 12 قسمت مساوی این لازانیا است.

  • arash sahraii
  • ۰
  • ۰

فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.

 

مواد لازم برای فطایر پنیری :

پنیر خامه ای  ۳۰۰ گرم 
 جعفری تازه  به مقدار لازم
 نعنا تازه به مقدار لازم 
تخم مرغ   ۱ عدد
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه ½ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای خمیر فطایر پنیری :

 آرد  ۲ و نیم پیمانه
نمک   ½ قاشق چایخوری
 مایه خمیر  ۱ و نیم قاشق چایخوری
شکر  ۲ قاشق چایخوری 
روغن ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ پیمانه

 

 

فطایر پنیری,درست کردن فطایر پنیری

مواد لازم برای تهیه فطایر پنیری

 

طرز تهیه فطایر پنیری :

پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.

در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.

تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.

 

فطایر پنیری عربی,طرز تهیه غذاهای عربی

پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید

 

داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.

روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.

 

خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.

 

طرز تهیه فطایر پنیری,طرز درست کردن فطایر پنیری

طرز تهیه غذاهای فرنگی,نحوه درست کردن فطایر پنیری

خمیر را طبق دستور تهیه کنید و 2 ساعت به آن استراحت بدهید

 

روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.

سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.

 

درست کردن فطایر پنیری,نحوه درست کردن فطایر پنیری

طرز تهیه خمیر فطایر پنیری,تکنیک های درست کردن فطایر پنیری

خمیر را مانند شکل درست کنید و از مواد در مرکز خمیر بریزید

  • arash sahraii